midnightpoison

Alla inlägg under maj 2015

Av Tuula - 26 maj 2015 03:39

Idag fyller min fina lillebror år. Det är hans dag, hela dagen. Vilket privilegie att fått vara med sen han var liten. Älskade bror! <3 Minns dig som en liten pojk, som sov i garderoben och gjorde mamma och oss andra nervösa. Vi kunde inte hitta dig. Minns dig som en ung man, med glimten i ögat, leendet sådär charmigt i mungipan, ditt finska heta temperament. Minns dig som en ung man som tagit studenten, men en björk som kvällens ragg, minns dig som den person som alltid funnits där, stöttat, bannat, skrikit och gapat på mig när något vart fel. Min älskade, älskade LILLEBROR - stop growing! Du har vuxit över mig, du är längre och ibland äldre än mig ; men jag älskar dig minst lika mycket nu som då. <3 Du är den enda bror jag har & du betyder därav HELA VÄRLDEN FÖR MIG! Utan dig vore jag (och dina andra syskon) tomma och innehållslösa. HIPP HIPP HURRA! <3


 

Av Tuula - 25 maj 2015 19:26

Idag var jag på vårdcentralen & vägde mig. Gått ner "bara" 0,3 kg, men det är ändå neråt. Fick en liten smärre chock, men jag får helt enkelt skylla på bakelsen jag åt med Alex för några dagar sen. Min mamma sa att jag INTE ska ge upp utan fortsätta kämpa. Har ju satt delmål & ett slutmål - så jag KAN verkligen detta. Inga mer små "snedsteg" nu, nu är det hårt mot hårt. 


Denna bilden togs Nyår 2008. Ni ser ju hur jag såg ut. No more this! KÄMPA TUULA - KÄMPA!

 

Av Tuula - 24 maj 2015 21:48

Bilden får tala för sig själv! Tack, Anna-Lena som knåpade ihop detta till mig <3


 

Av Tuula - 24 maj 2015 18:30

Då är man fräsch igen. Nyss duschat dän all svett, höhö. Åkte in till stan & gick runt Munksjön. 5,30 km tog 1,05 timme att gå :) Förra gången jag gick så gick jag ändå inte hela rundan & då stannade jag miljoner gånger, så det är en liten skillnad tycker jag. Är grymt stolt över mig själv i allafall. Tack för att Runkeeper finns!


Detta gjorde mig lite mer pepp att fortsätta, ska gå Munkan ett par gånger till, sen ökar jag till en längre sträcka.

Imorgon är det vägning också, får hoppas att vågen visar något hekto neråt i allafall. ^^ Håll tummarna!


 

Av Tuula - 24 maj 2015 08:39

Äntligen syns min kommentar under en artikel jnytt.se


Midnightpoison 2015-05-23 21:15

"Jag förstår mig inte på ert skitsnack. Har ni inget vettigt att säga än att komma med påhopp och elaka kommentarer så föreslår jag att ni kniper käft. Paraden behövs just pga för att ni HOMOFOBISKA inkompetenta nötter bokstavligen kastar skit på oss. Vi lever i 2015 nu, är det inte dags att inse att vi HBTQ personer aldrig kommer försvinna från jorden? Vi förökar oss istället, för vet ni vad - VI kan också få barn. Hur vore det om ni läste på lite? Jag är en stolt flaggbärare, och det kommer jag vara i evighet. 

Hoppas att ni skäms, för alla dumma saker ni skrivit. Det kommer inte bli någon förändring ändå, för ert skit är det ingen som lyssnar på. 

Peace."

 

CK, Alex & jag. 

 

 


Av Tuula - 23 maj 2015 20:30

Då är paraden över för i år. Vi var drygt 6500 personer i tåget detta år. Skillnaden är dubbelt så stor om man jämför med förra året. Jag var dock inte där, men jag vet att det finns folk som gått där & de sa också att skillnaden är enorm.

Sånt gör mig glad! :)


Något som gör mig mindre glad är såna här kommentarer :

"Om det är någon som hatar homosexuella är det dom själva när det sprider runt sina dödliga könssjukdomar! Men låt oss också fira pedofilerna i namnet av kärlek, för dom får vi ju inte glömma bort! Låter ju jätte bra, låt oss göra det en helgdag!" Undertecknat Kalle.


"Ja för det är ju så viktigare att prioritera att skicka någon för att gå på en parad som inte alla jönköpingsbor är eniga om istället för att satsa fullt ut på en pågående match." Undertecknat Forza.

 

Kommentarena ser ni nedanför artikeln som jag satt in i detta inlägg. Varför kan inte folk bara hålla käft om de ska komma med dumma, dryga kommentarer?! :/

 

 

Av Tuula - 22 maj 2015 09:58

Då är det Fredag idag. Äntligen är det helg :) Det innebär att imorgon äger Pride-paraden rum. Som jag längtat. Har pärlat pärlplattor med A & N, beställt festivalprylar i regnbågsfärger att sätta fast i ansiktet, ätit pridebakelse & känt mångfalden strömma genom mig. HBTQ - gruppen är väldigt stor, inbjudande & vacker. Alla är vi LIKA VÄRDA!

 

Bilden är lånad från A's instagram azumstuffcom.

 

HAPPY PRIDE!

 

 

Av Tuula - 21 maj 2015 14:27

Idag träffade jag en av de allra mest ärligaste, finaste & trevligaste personen - någonsin. Vi hade ett litet break pga diverse stuff, men nu är det så att vi träffats i allafall. Åt glass & pratade lite om allt möjligt, vilket kändes skönt. Hon lyssnar & det uppskattas.

 

 

Presentation


Min blogg, mina ord, mina alster. Gillar ni vad ni läser, tryck på gilla-knappen ;)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards