midnightpoison

Alla inlägg den 7 april 2015

Av Tuula - 7 april 2015 22:02

Sitter här & funderar. På livets alla ting. Kärlek, framtid, vänskap. Vad vill jag få ut av mitt resterande liv? Vem vill jag vara? HUR vill jag vara? Var vill jag bo? Vad vill jag jobba med? Eller är det plugg som lockar? Frågorna är många, och jag har all tid i världen på att svara på dem, men kraften till att ens tänka så långt lyser med sin frånvaro.
Jag vet i alla fall att jag är en mixad blandning. Gillar gurka lika mycket som jag gillar musslor. Men ibland så är det något av dem som väger över.. Jag anser att jag inte behöver skämmas för hur jag är, för vem jag är. (men någonstans inuti finns det en spärr) Min mor vet, och antagligen resten av familjen också. Jag har inte förändrats för att jag själv satt en "etikett" på mig - så ni vet!


Jag har funderat massor på det där med monogami, polyamori, bisexualitet.. Jag hatar att sätta namn på mig själv egentligen, men det kanske behövs just för tillfället. Jag vet i alla fall att jag älskar en kvinnas former, lika mycket som jag älskar en mans hårdhet. Jag är väl en blandning av monogam och poly, så polygam kanske? Haha. Vet att leva på ett sätt inte funkar värst vidare bra för mig, men jag inbillar mig att det blir lättare OM jag hittar den rätta. Fast den rätta finns nog inte, försökt tre gånger & alltid har det slutat i tårar och hat. Nej - det finns inte bara en för mig; utan flera.. Så är det.


Frågan är var man ska träffa likasinnade? Finns det någonstans man kan vara sig själv, utan en massa påhopp och negativa kommentarer? Det är ju tabu att vara poly, icke-straight och mullig.. Folk är väldigt fördomsfulla, hur mycket man än försöker få de att förstå att livet är svårt nog som det är, för att till råga på allt vara så fördomsfull också. Grow up! Tänk om din bästa vän är lesbisk, men inte vågar säga något för att du är så inrutad i det där "normala"? Nja, andas ut och insup världen.  

Av Tuula - 7 april 2015 09:30

Vad skönt det är att vakna till en trevlig & skön röst.. Tack M, för att du förgyllde min morgon <'3   

Presentation


Min blogg, mina ord, mina alster. Gillar ni vad ni läser, tryck på gilla-knappen ;)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards