Direktlänk till inlägg 3 juli 2015
Falukorv (En halv ring)
Keso (2 st 250g-burkar)
Purjolök (Ej bladen, utan själva lökdelen.)
En paprika (gul)
Felix BBQ Ketchup (3 matskedar)
Hacka falukorven i lagom stora bitar, jag tärnade mina. Hacka purjolök i små bitar, likaså paprikan. Häll i keson. Rör ihop allt i en skål, sedan häll över det i en ugnsfast form. Salta & peppra och släng över lite riven ost. Tillsatte Felix BBQ Ketchup för extra smak. Låt det stå inne i 30-35 min, på 200 grader. Kan nog serveras med pasta / potatis / ris också.
Mitt huvud är ett virrvarr av känslor, tankar och diverse andra miljoner känslor. En kopp te och sen cykla iväg till Nova, men måste cykla försiktigt då snön ligger på backen.. Har ni någon snö i er kommun? ...
Satt och filosoferade lite, medan mamma kollade på gamla bilder på er.Där kom ditt skratt, som jag nu inte hört på så länge. :(Hela hjärtat snördes ihop och jag kände mig med ens så ledsen och sorgsen..Att leva med att aldrig mer få höra dig skratta ...
Ja, så länge höll jag mig borta från Skillingaryd. Känns ändå väldigt skönt att få komma "hem" igen, då livet i Jönköpings kommun inte var så behagligt alla gånger. Ångrar inte att jag flyttade till Norrahammar, men ångrar inte att jag flyttade tillb...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 |
30 | 31 | |||||
|